Identitat corporativa / Sabaté i MatasUn logotip actual

 

La gestoria Sabaté i Matas Associats es va posar en contacte amb nosaltres per tal d’estudiar una nova identitat corporativa per la seva marca. Aquesta és una empresa de llarga trajectòria en el seu sector i necessitava renovar la seva imatge coincidint amb la inauguració del nou espai de l’empresa.

En aquest cas s’estudia com sempre el target i partint d’aquí, i després de diverses reunions amb la direcció de l’empresa es tira endavant amb el disseny del logotip.

Avui en dia quan es treballa la creació d’un logotip és imprescindible pensar en la seva posada en escena en el món offline i sobretot online, espai on tindrà gran repercussió.

Sovint moltes empreses han hagut d’actualitzar la imatge de la seva marca a mida que el mon online ha anat prenent protagonisme.Moltes empreses ha sigut aleshores quan s’han adonat que el seu logotip ha quedat totalment obsolet i és per tant el moment de fer el canvi.

En aquest cas en concret la creació de la nova Identitat corporativa, implica l’estudi de totes les seves aplicacions i suports, la creació de la nova papereria i l’adaptació de la nova imatge a la web, xarxes i evidentment també l’adaptació d’aquesta al nou espai de l’empresa.

En definitiva aconseguir una imatge renovada i moderna i homogènia.

 

Client:
Sabaté i Matas Associats


Tipus de projecte:
Branding / Corporatiu / Gràfic