Imatge gràfica / 38a Fira de Vins i CavesDisseny de la Nova Imatge gràfica per a la 38a Fira de Vins i Caves de la Fira de la Candelera

 

Amb 167 anys d’història la Fira de la Candelera és una de les fires més antigues i importants de Catalunya.

En aquesta Fira, s’hi poden trobar expositors d’un gran nombre de sectors, des del món agrícola ramader, passant per expositors comercials, industrials i d’alimentació, sense oblidar els brocanters, el col·leccionisme, les arts, l’ecologia,  així com l’automòbil.

És en el marc de la Fira de la Candelera de Molins de Rei on hi trobem la Fira de Vins i Caves que el 2018 celebrava la 38a edició.

Des de l’Organització de la Fira, ens van encarregar el disseny d’una nova imatge gràfica per a la Fira de Vins i Caves.

A l’Estudi Anecta vam estudiar la línia de disseny, creant una imatge gràfica que a nivell de disseny seria la base de tot el projecte.

Finalment és van crear els següents suports: realització de tòtems, vinilació i rotulació d’expositors, creació del photocall, cartells informatius d’ubicació, estands de venta de tiquets, banderoles…

Per altre banda prèviament també es van crear els cartells i flyers informatius així com els tiquets dels maridatges i experiències.

 

 

 

Client:
Ajuntament de Molins de Rei


Tipus de projecte:
Cartells / Comunicació / Exposicions