Imatge corporativa / EsportíssimFesta de l’esport: Esportíssim
 

 

Com ja es ve fent des de fa uns quants anys, des del departament d’Esports de l’Ajuntament de Molins de Rei, organitzen la festa de l’esport: Esportíssim. Un esdeveniment anual on es pot conèixer i gaudir dels diferents esports que es duen a terme al municipi. També es realitzen exhibicions o master class, entre d’altres activitats destinades a tots els públics.

Enguany des del departament ens encarreguen la creació de la nova imatge corporativa per a tot l’esdeveniment i amb la idea de que el disseny perduri en el temps.

El disseny, està basat en un treball tipogràfic en el que la paraula “Esportíssim” queda dividida en parts diferenciades per colors. La idea és que el logotip s’interpreti com una imatge corporativa, viva i versàtil amb un text que es pot enllaçar entre sí i es multipliqui fins a l’infinit.

Els colors escollits per a la imatge corporativa van lligats a l’època de l’any en que es dur a terme l’esdeveniment i relacionats també amb el target al qual va dirigit.

A part de la Imatge corporativa, s’ha dissenyat el cartell, el díptic, les aplicacions per a xarxes socials i també les diferents pancartes en diferents formats i suports, com les de l’escenari on es duen a terme els reconeixements a les entitats esportives i els esportistes de l’any.

 

Client:
Ajuntament de Molins de Rei


Tipus de projecte:
Branding / Comunicació / Corporatiu / Gràfic