Campanya / Vivim la festa sense agressionsL’Ajuntament de Molins de Rei posa en marxa la Campanya «Vivim la festa sense agressions»

 

 

En motiu de l’aplicació del Protocol d’actuació davant les violències sexuals en espais festius, l’Ajuntament de Molins de Rei engega la Campanya “Vivim la festa sense agressions”.
A L’Estudi Anecta vam tenir el plaer d’ encarregar-nos del disseny d’aquesta.
El disseny de tota la Campanya va començar amb un anàlisi del protocol, estudi dels lemes que s’aplicarien, target a qui aniria dirigit, difusió i suports on s’aplicaria.
L’eix principal de la Campanya giraria al voltant del disseny del seu logotip. Després del disseny d’aquest, es treballarien la resta de suports de la Campanya: díptics i tríptics informatius, pancartes i vinils, així com una col·lecció de 5 cartells amb diferents missatges lligats al lema principal: “Vivim la festa sense agressions”.
La Campanya, estrenada en motiu de la Festa Major, comptava amb un Punt Lila d’informació i atenció, per aquest es van dissenyar també armilles, braçalets per els informadors/es, adhesius i polseres amb el logotip.
Pel que fa a la línia del disseny, des de l’Estudi Anecta es va optar per a crear una imatge gràfica positiva i festiva basada principalment en el caràcter positiu del seu lema principal. Tenint en compte que avui en dia els emojis s’han convertit en una de les il·lustracions més utilitzades tant per a grans com per a petits per expressar emocions i comunicar-se, es varen creure adients aquests, per tal de formar part del disseny.
El logotip representa doncs, un missatge de text fet a partir d’un telèfon mòbil, amb els seus “espais” i els seus emojis, uns emojis amb expressions sempre positives.

 

 

Client:
Ajuntament de Molins de Rei


Tipus de projecte:
Campanya de Comunicació / Cartells / Comunicació / Gràfic / Il·lustració / Marxandatge