Campanya / Mercat MunicipalCampanya promocional per el Mercat Municipal de Molins de Rei

 

El Mercat Municipal ens encarrega la realització de la campanya promocional “El Mercat de Molins de Rei et porta a Roma”.

La idea de realitzar una campanya sorgeix de l’objectiu d’acostar i fidelitzar els clients del Mercat amb el reclam del sorteig d’un viatge a Roma.

Després de diverses reunions per definir les necessitats: target, línia de la imatge, colors… comencem a treballar en la creació de la campanya.

El client, en aquest cas, ens demana que la línia del disseny sigui fresca i atrevida, amb aquestes premisses estudiem la possibilitat de la utilització de colors contrastats que cridin l’atenció, donant molta prioritat a la il·lustració i les tipografies.

A nivell il·lustratiu i seguint el lema de la campanya, decidim decantar-nos per  donar una importància rellevant a l’edifici del Mercat, molt significatiu i conegut del Municipi lligant la il·lustració amb l’altre motiu important del lema: el viatge a Roma.

El resultat final, un disseny jove i atractiu aplicat en diversos suports: Cartell, flyers, banners per xarxes. També en la mateixa línia del disseny es van realitzar butlletes de participació.

 

Client:
Venedors del Mercat Municipal


Tipus de projecte:
Campanya de Comunicació / Comunicació / Il·lustració