Hola, som l’Estudi Anecta, un estudi de disseny gràfic

 

Un equip multidisciplinar format per a la Marta i la Meritxell. El nostre valor afegit és el tracte proper amb el client. Cada projecte és diferent i ens agrada treballar amb cura totes i cada una de les feines que realitzem, implicant-nos al màxim per tal d’aconseguir un resultat creatiu, innovador i amb qualitat, però que sobretot apassioni als nostres clients.

Un equip

multidisciplinar

Meritxell
Directora de Comunicació i cofundadora de l’Estudi Anecta.

Realitzadora de Projectes Audiovisuals amb una llarga experiència en el sector.
En la meva trajectòria profesional, he treballat com a realitzadora i editora de programes Televisius a RTV10, he format part del departament TV Broadcasting en els X GAMES BCN amb Seven Marketing-ESPN. He treballat també en diversos programes infantils de les cadenes de TV: TVE, IB3, Aragón TV o RAI-SAT.
A la meva feina el que més em motiva és comunicar amb emoció.

Marta
Directora Creativa i cofundadora de l’Estudi Anecta.

Dissenyadora en Gràfica Publicitària per a la Llotja.
He treballat com a dissenyadora gràfica en diversos Estudis i Agències de Barcelona; La Factoria dels Anuncis, Batllegroup o Cp Comunicación-Tiempo BBDO. També vaig formar part de l’equip creatiu dels portals d’internet Secretariaplus o Natura Travel Sky World.
El món de l’art i les seves diverses disciplines són la meva gran passió.

Ara ja fa molts anys que el nostre avi ens explicava històries boniques inventades o no i nosaltres l’escoltàvem amb atenció, sempre però, ens feia riure perquè ens deia: “veniu, que us explicaré una anecta” i és així com va quedar en el nostre subconscient aquella paraula que al final ha esdevingut el nom de la nostra empresa: Estudi Anecta.

Digue’ns què necessites, t’ajudem amb la solució més adequada